mesterfodrász, diplomás mûszaki szakoktató
Vőcsei Csilla vagyok az Ó-Haj szalon megálmodója, tulajdonosa. „Kis ékszerdobozomat” 2005-ben nyitottam meg és azóta úgy tekintek rá mint egy régen Ó-hajtott álomra.

Már zöldfülű koromban dédelgetett álmom volt egy saját vállalkozás. Kezdő koromban azt tanultam, hogy magas színvonalú szakmai tudás hiányában ez nem valósítható meg, és még sok szakmai tapasztalatra, gyakorlatra van szükségem.

Mesterem, Mátyás Géza, mellett töltött éveim alatt többször Országos Bajnoki címet szereztem meg. Szerettem és izgalmasnak találtam a versenyzés világát precizitásra és gyorsaságra tanított. Eredményeimre való tekintettel bemutatókat tartottam és itt találkoztam először az oktatás élményével. 1998-ban Fodrász mestervizsgát tettem. Ezt követően vállalkozóként bontogattam szárnyaimat és szereztem további tapasztalatokat. 15 éves szakmai múlttal a hátam mögött 2005-ben megvalósítottam szívem régi Ó-haját és megnyitottam szalonomat mely magas színvonalon, harmonikus környezetben barátságos, segítőkész szakemberek közreműködésével vezetek. Főiskolai diplomám birtokában 2008 óta tanítok nappali és esti tagozaton az Eurokomform SZKI és szakiskolában, mint fodrász szakoktató pedagógus. Azt mondják manapság, hogy „több lábon kell állni”. Ahogy a jobb kéz nem létezik a bal nélkül számomra is elképzelhetetlen a vendégeimmel eltöltött idő a tanítás élménye nélkül. Mindkettőbe egyformán megtalálom a kihívás élményét az önfejlődés lehetőségét. Számomra ebben a szakmában az a csodálatos, hogy örökké változik és megújul, mindig lesz mit tanulni és tanítani. Alig várom hogy átadhassam tudásom legjavát hisz ez az életem és hivatásom.

2014 óta a Nemzeti Munkaügyi Hivatal Szak és Felnőttképzési Igazgatóságánál vizsgaelnöki pozíciót látok el fodrász szakirányon. Szintén 2014 óta a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Fodrász szakmai vizsgabizottságának tagja vagyok.

Nagy várakozással és sok szeretettel várjuk kreatív csapatommal régi és új vendégeinket

Ide kattintva találod az elérhetőségeinket.
kep
Arckép
Vőcsei Csilla