„Haj-tartás”

Sokan sokfélék vagyunk, más típusú hajszerkezettel, ezért nem biztos, hogy ami a barátnődnek jót tesz, az számodra is megfelelő!

Azok a professzionális termékek, amiket a fodrászod ajánl, kimondottan a Te hajadra és fejbőrödre valóak. Ezek használatához tanácsot és segítséget is kaphatsz, így az otthoni hajápolásodat is megkönnyítheted. Bár ezek a termékek drágábbak, mint amiket az üzletekben megvehetsz, viszont segítségünkkel a Neked megfelelő hatóanyagot tartalmazót választhatod.

S vajon ki ne szeretne többet tudni, megismerni és a legtöbbet kihozni hajából? Ami csak akkor tud tökéletesen lényed dísze lenni, ha az ápolt és egészséges!

Vegyünk egy példát!
Most érkeztél meg a nyaralásból, gyönyörű barna színű a bőröd, kisimult és pihent vagy, de a hajad?! Színe kifakult, s fényét elvesztette. Száraz tapintású a hajvéged, és néhány helyen „természetes” melír is létrejött.
Ha utazásod előtt vegykezelt (dauerolt, festett, melírozott) volt a hajad, akkor ezek a tünetek fokozottabban jönnek elő, mert egy porózusabb szerkezetű haj kevésbé ellenálló a manapság oly erős napsugárzással szemben.
Miért van előnye annak, ha személyre szabott konzultációt végzel fodrászoddal?
1. Felhívja figyelmedet a problémákra és szaktudásával segíti azok megoldását!
2. Tanácsot ad, hogyan regenerálható hajad állapota: samponnal, pakolásokkal, szalonbeli és otthoni hajápolási tippekkel.
3. Közösen helyreállíthatjátok a hajszínedet. Elegendő lehet egy színezés, mely visszaadja a hajad tónusát, fényét. Egykomponensűvé teszi az összhatást, felfrissíti, élénkebbé és csillogóbbá varázsolja a hajszálaidat.

Tartósabb megoldás lehet a hajfestés, illetve a melírozás, amelynek kombinációja igazán vagány hatást válthat ki. A vendégek ilyenkor gyakran ódzkodnak a változtatástól, mind vágásban, mind színváltoztatásban, de nyugodtan bízd csak rá magad a szakemberre.

Ne feledkezz meg frizurád karbantartásáról sem! Legjobb megoldás az, ha annak a terméknek hajápolóit használod, amivel festve, színezve, dauerolva van a hajad, mert egymást kiegészítő hatóanyagokat tartalmaznak. Fodrászod új frizurád fésülésében is segíthet, hiszen ő tudja igazán mit miért és hogyan vágott a készítésénél. Elmondja, milyen alkalomra hogyan fésüld, milyen praktikákat használj különböző megjelenéseidre.

Tehát mi ez, ha nem egy közös utazás egy olyan világba, melynek a végén együtt kialakítjátok, felszínre hozzátok stílusod, egyéniséged, vagyis TÉGED!